sen kun vain jatkuu. Tein pyöreän virkatun huivin Ladelin kirjavasta colorado langasta. Käytin tässä 3 eri väritystä. Yksi hailukan keltavihreä, toinen oli tummempi turkoosin vihreä ja kolmas oli harmaan mustan kirjava.

Lankaa meni 738g ja koukkuna käytin alussa 5mm koukkua mutta jouduin vaihtamaan reunuksen kohdalla yhtä kokoa suuremmaksi (6mm) ettei reuna olisi alkanut kiristämään. Tässä ohjeessa oli yllättävän lajon virheitä ja huonosti selostettuja osia. Vaikkkei englannin kieliset ohjeet yleensä teekään tiukkaa niin tämä oli hieman haastava ennenkuin ymmärsin että siinä on selkeitä virheitä. Jouduin alussa tekemään useamman tilkun ennenkuin tämä avautui. Luojan lykky että oli hyvät kuvat niin niistä pystyi katsomaan osviittaa aina kun tuli tenkkapoo!!

Halkaisija tällä on 165cm ettei ihan pienestä huivistä ole kyse, voisi ehkä jopa sanoa pieneksi peitoksi. =)

1263971323_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kuvat on ulkona otettu ja taustalla näkyy meidän karmea autotalli joka toivon mukaan saa uuden laudoituksen ensi kesänä!

Seiraava kuva on hieman  lähempää otettu reunuksesta:

1263971398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tässä näkyy nuo väritkin hieman paremmin.

Ja viimeinen kuva on otettu keskustasta:

1263971452_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tätä huivia oli hauska tehdä ja valmistuikin yllättävän nopeasti. Tää kun on aloitettu reippaasti tämän vuoden puolella.

Nyt tuntuu muutenkin olevan tuo virkkaus-into päällä. On jo tulossa vielä yksi huivi akryylilangoista sekä yksi virkattu tunika/paita (suunnittelen hihoja mutten tiedä saanko niitä onnistumaan) novitan luxus cottonista. niistä tulee sitte kuvia kunhan nyt ensin valmistuvat. Sen lisäksi on kovasti suunnitteilla ja keskeneräisiä sukkia. Ostin tuon socks innovation kirjan ja siinä on ihan älyttömän upeita malleja joita meinaan toteuttaa jahka löydän vaan ohutta yksiväristä sukkalankaa!!! Nyt ei viitsi tehdä niin paljon vaivaa vaativia malleja kun kirjavassa langassa mallit hukkuu ja iso työ menee ns hukkaan. Tietty teen kyllä kirjaviin lankohin jonkun kuvion ihan sen takia että tuntuu työ edistyvän paremmin kun on joku kaavio tai mallikerta missä sen edistymisen näkee. Pelkän sileän neulominen kun on niin kuollettavan tylsää ja jos ei ole mitään mielenkiintoa niin ne työt päätyvät hyvin vikkelästi ikuisuus projekteiksi kun ei jaksa tehdä. =)