Saapui kyllä jo loppuviikosta, mutta kaikkien kiireiden keskellä en ehtinyt aiemmin koneelle.

Eli tälläinen ihanuus paljastui paketista:

1284387581_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvasta oli pakko jättää pois heijastin, koska se valotti kuvan niin ettei mistään saanut selvää. Eli näiden herkkujen lisäksi siis paketissa oli marimekon sininen unikkoheijastin. Se on jo laitettu paikalleen että syksyn pimeydessä erotun. =) Myös ihastuttava kirje oli mukana, jossa minua kehuttiin ihan liikaa! Ihan Nolostunut kun sitä luin. Ja lohdutukseksi voinen sanoa että olen itsekin ollut vasta alkaja aikanaan ja en edes kehtaisi esitella ensimmäisiä töitäni missään julkisesti. =) Mutta ajan kanssa ja kantapään kautta ne ovat minunkin taitoni karttuneet! =)

Tuo punainen lanka houkuttelee tekemään itsestään huivia ja kovasti olen tutkaillut mitä kivaa voisin tuosta tehdä. Pari löysinkin, kunnes hoksasin ettei nuo kerät tosiaan olekaan 50g vaan 25g keriä. =) Joten uusiksi meni huivin etsintä prokkis.vielä en ole edes osannut päättää olisiko neulottu vai virkattu huivi hyvä. =)

Vaikkei kuvasta hyvin näykkään niin tuon harjan toisella puolella on hohkakivi, jolla on hyvä kovettumia raspata.

Nyt pitääkin seuraavaksi alkaa laittamaan omaa pakettia postiin. Tai ainakin suunnittelemaan mitä siihen laitetaan. Onneksi ei ole vielä mikään hopu asian kanssa!!! =)